Cea mai râvnită jucărie din lume e o… canapea

Conceptul de "soft play"este destul de puțin cunoscut în rândul părinților din România, iar majoritatea copiilor au testat acest tip de produse doar în spațiile mari de joacă, din centrele comerciale.

Noi ne-am propus ca cei mici să se poată bucură de beneficiile acestor produse și ACASĂ, prin produsul nostru principal, canapeaua-jucărie LUDY, singura "playcouch" din România, căreia i-am adăugat piesele extra, rampa, semiluna, cilindrii, scara, toate fiind adaptate și adaptabile prin personalizare, dar și în materie de dimensiuni și materiale, pentru uzul ACASĂ.

 

Înainte să devină cea mai râvnită "jucărie" a anului 2020, prima canapeaua-jucărie din lume (articol despre Nugget Comfort aici), originală din America, s-a născut din nevoia creatorilor săi, studenți la vremea aceea, de a avea un loc de dormit confortabil în camera de cămin deloc spațioasă, dar care să nu ocupe spațiu permanent, și să se poată plia ori de câte ori aveau nevoie, probabil pentru petecerile din anii studenției. Așadar, produsul a fost folosit inițial drept futon (saltea confortabilă de înaltă calitate, ideală pentru un somn sănătos, ce amintește de stilul de viață tradițional japonez), iar ceva ani mai târziu, drept canapea modulară pentru copii, realizată din burete.

 

Conceptul de “playcouch” a câștigat cu ușurință popularitate internațională odată ce, lăsate în mâinile celor mici, aceste piese modulare din burete căpătau forme de neimaginat, încurajând mișcarea, fie prin simpla mutare și configurare a pieselor, prin construirea rampelor de urcare, alunecare, sărituri, curselor cu obstacole, și, totodata, stimulând imaginația celor mici al căror univers se contura în funcție de preferințele fiecăruia, fie ca vorbim de construirea de fortărețe pentru micii luptatori, castele pentru micuțele prințese, mașini pentru pasionații de curse, rachete pentru viitori astronauți.

 

Validarea nu a venit doar din partea copiilor, ci și a părinților, care asistau la ore întregi de distracție și dezvoltare armonioasa a celor mici, și din partea profesioniștilor precum medici pediatri, fizioterapeuți, terapeuți ocupaționali, cadre didactice, iar lista poate continua.

 

Pe lângă beneficiile de ordin motric și cognitiv, la nivel național, canapeaua-jucărie LUDY a fost apreciată din punct de vedere estetic, dar și pentru versatilitatea și funcționalitatea sa pe termen lung, de către o voce importantă din lumea designului interior, iar articolul scris de către Adela Pârvu despre produsul nostru, îl puteți citi aici.

 

Care sunt părțile componente ale canapele-jucărie LUDY?

două baze groase (burete cu densitate mare) cusute între ele

- două baze subțiri (topper moale) cusute între ele

două spătare triunghiulare (burete cu densitate mare)

două cotiere dreptunghiulare (burete cu densitate mare)

 

Din ce este realizată o canapea-jucărie?

Toate piese canapelei LUDY, cât și piesele extra sunt realizate din burete cu densitate mare, cu excepția topperului care este realizat din burete din industria confortului.

Husele din stofă de tapițerie sunt detașabile, cu fermoare, așadar ușor de igienizat.

Husele din piele ecologică se pretează mai bine spațiilor cu trafic intens, pentru a fi igienizate printr-o simplă ștergere cu laveta.

 

Culorile canapelei-jucărie LUDY

Pentru stofa de tapițerie, culorile care au continuitate sunt TURQUOISE(turcoaz) și PEACOCK(albastru închis), însă printre culorile pe care le putem realiza la cerere se numără și BERRY(ciclam), GROW(verde lime), GRAY(gri). Alte culori și materiale decât cele menționate, implică un cost suplimentar.

Pentru pielea ecologică, culorile care au continuitate sunt PEACOCK(albastru închis), GROW(verde lime), CHERRY(vișiniu).

 

Care sunt dimensiunile canapelei-jucărie?

Lungimea totală a canapelei este de 164cm, lățimea totală este de 69cm, înălțimea  bazelor este de 26cm(15cm bazele groase, 11cm topperul), iar înălțimea triunghiurilor spătar este de 39 cm.

 

Cât cântărește o canapea-jucărie?

O canapea-jucărie cântărește aproximativ 14kg și se livrează volumetric, așadar buretele nu se rulează.

 

Unde sunt realizate produsele LUDY?

Produsele LUDY sunt produse 100% românești.

 

Există reduceri pe site?

Perioadele reducerilor sunt în luna iubirii, luna februarie, fie discount, fie transport inclus, și în sezonul de iarnă, noiembrie, decembrie, cu ocazia aniversării LUDY, dar și cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

În schimb, LUDY oferă un program de fidelizare prin care puteți transforma punctele obținute prin diverse acțiuni, în cupoane de reduceri - vezi butonul Fidelizare din partea stângă de jos a HomePage-ului.

 

Sunt canapele-jucărie doar pentru copii?

Canapele-jucărie nu sunt doar pentru copii. Există o întreagă comunitate de părinți care folosesc produsul în alte scopuri decât cele dedicate copiilor. Află mai multe detalii aici.

 

De la ce vârstă se poate folosi produsul?

Proiectul LUDY a luat naștere când Daria, fiica familiei, avea doar 8 luni și abia începuse să meargă de-a bușilea. Cu toate astea, o canapea-jucărie poate fi utilizată și mai devreme de 8 luni, pentru tummy-time, rostogoliri și orice activitate premergătoare. Funcționalitatea pentru construcții prezintă interes pentru copii aproximativ până la 12 ani, însă și după această vârstă, produsul poate fi utilizat pentru funcționalitatea sa de canapea, fotoliu, pat.

 

Pentru alte întrebări,  nu ezitați să ne contactați. Ne dorim să oferim transparență cu privire la produsele noastre, cu atât mai mult cu cât nu sunt importate, iar acest lucru ne oferă control deplin asupra calității acestora, așadar, vă stam la dispoziție pe chat-ul site-ului, pe rețele de socializare Facebook și Instagram, pe email la adresa contact@ludysworld.ro sau la numărul de telefon 0765584151.

 

Let's be foam friends!

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare