Certificat garanție

Prezentul certificat, cu valabilitate de 24 de luni de la data achiziționării produselor, atesta calitatea produselor livrate si conformitatea acestora cu standardele internaționale corespunzătoare în care se încadrează.

Pentru toate produsele LUDY, comercializate de SC SPONGENASIUM SRL, garanția se acorda pentru calitatea materialului, cusăturilor, precum si a buretelui folosit la confecționarea acestora. Buretele folosit este de tip spuma poliuretanică expandată, produs ecologic, nu conține substanțe toxice organismului si este reciclabil 100%, cu o densitate de 23 kg/mc ori 25 kg/mc, în functie de produsul ales.

 

Este interzisă ștergerea produselor cu solvenți chimici care prin natura lor pot distruge husa buretelui sau buretele.

 

Nu beneficiaza de garantie produsele care prezintă urme de solvenți chimici, tăieturi, arsuri, alte cusături fata de cele cu care au fost prevăzute inițial. Tasarea produselor este absolut normala, de aceea, recomandam periodic igienizarea huselor si așezarea corespunzătoare a  buretelui, astfel încat acesta sa isi reia forma inițială.

 

Prin achiziționarea produselor, luați la cunoștință si sunteți de acord cu prevederile din prezentul certificat de garanție.

 

La cerere, acesta poate fi trimis în format electronic la adresa Dvs de e-mail.