Siguranță și distracție

Pentru noi, la fel ca pentru toți ceilalți părinți, prioritatea numărul 1 este siguranța copiilor în timpul jocului cu LUDY, și avem încredere ca veți utiliza produsul cum e mai bine pentru voi, astfel încât sa nu pună în pericol copilul. De aceea, recomandam sa citiți cu atenție toată informația pusă la dispoziție pe site, descrierile produselor, și nu numai.


Funcționalitatea produsului diferă în functie de varsta, de aceea, dupa ce ati decis sa cumpărați unul dintre produsele noastre, primiți un “Ghid de dezvoltare prin joc” care conține informații despre fiecare beneficiu motric și cognitiv, in funcție de construcțiile alese.


Toti copiii trebuie sa fie supravegheați în timpul jocului, indiferent de varsta, cu atât mai mult cu cât toți copiii sunt diferiți. Pentru cei curajoși care vor sa sara, sa se cațere, sa se rostogolească, orice jucărie poate reprezenta un pericol, în mod special în cazul copiilor mici care încă isi dezvolta abilitățile motorii.


Siguranta generala:

Inlaturati ambalajul și aruncati-l de îndată ce ati despachetat produsul, căci acesta poate reprezenta risc de sufocare.

Recomandam sa NU lăsați copiii nesupravegheati în timpul jocului.

Recomandam sa NU utilizati produsele pe suprafețe alunecoase.

Recomandam sa NU utilizați produsele pe scări sau alte suprafețe alunecoase.

Săriturile, rostogolirile, cățărările pot face ca produsele sa se miște din poziția inițială, de aceea va punem la dispoziție si piese extra care sa susțină celelalte piese în construcții destinate cățărărilor, săriturilor, etc. Este important sa cunoașteți nivelul de dezvoltare motrică al copilului Dvs, astfel încât încurajarea cățărărilor sa se facă treptat pana la obținerea unui control optim al copilului asupra jocului cu produsele.

Va rugam sa va folosiți capacitatea de decizie și sa nu permiteți copilului sa folosească produsul altfel decât în limita nivelului sau de dezvoltare.

În functie de constructiile alese, asigurați-vă ca sunt stabile.

Produsele LUDY nu sunt recomandate pentru a fi folosite ca suprafață de dormit pentru copiii sub 2 ani.

Verificați fermoarele constant pentru a va asigura ca nu sunt slăbite și ca nu reprezintă un pericol de accidentare. În situația în care fermoarul este defect, opriti folosirea produsului și îndepărtați sursa pericolului.

Verificați husele constant astfel încât sa nu fie găurite, iar buretele, dacă a fost mușcat/tăiat/rupt sa nu reprezinte un pericol prin ingerarea acestuia. Husele vor fi realizate fixe, cu scopul de a evita ca cei mici sa dehuseze buretele cu ușurință.

În momentul cumpărării produsului, va asumati responsabilitatea de părinte/supraveghetor, prin care trebuie sa oferiți un spațiu de joc sigur pentru copilul Dvs, iar utilizarea se face conform indicațiilor noastre de siguranță de mai sus.

Este responsabilitatea noastră sa va oferim produse cu materiale certificate și instrucțiuni de utilizare pe care le adaptați în funcție de nivelul de dezvoltare al copilului, iar nerespectarea acestora nu ne face responsabili de posibilele pericole.

Play hard, fall soft

Canapeaua-jucărie LUDY este formată din:

Fotoliu LUDY