Termeni și condiții

 TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 1. INFORMAȚII GENERALE ȘI DEFINIȚII

S.C. SPONGENASIUM S.R.L. este proprietarul și administratorului magazinului online www.ludysworld.ro („Website-ul”). 

Denumirea și datele de identificare ale societatii  SPONGENASIUM S.R.L.  sunt urmatoarele:

-sediul social în STR. IORGU CONSTANTINESCU NR. 14,localitatea  ROȘIORI DE VEDE, JUD. TELEORMAN.

-nr. înmatriculare J34/912/2021.

-CIF 45233790.

-EUID ROONRC J34/912/2021.

- cont bancar deschis la  BANCA TRANSILVANIA, COD IBAN  

RO36BTRLRONCRT0CF0670201

-adresa de e-mail :contact@ludysworld.ro.

-telefon : 0765584151

-administrator TUDOR IONELA 

Prin bifarea căsuței “Accept” din josul paginilor website-ului (definit mai jos) sau  cumpararea oricărui bun (definit mai jos),prin intermediul  magazinului on-line www.ludysworld.ro (definit mai jos), vă exprimați acordul să respectați prezentul  document, intitulat "Termeni și Condiții".

Următorii termeni vor însemna:

 • Bunuri / Produse – orice produs afișat pe website, care urmează a fi  înstrăinate de către vânzător unui cumpărător.
 • Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător,prin care vânzătorul este de acord să comercializeze   produsele expuse în magazinul on-line,cumpărătorul este de acord să cumpere  aceste produse și să facă plată acestora. 
 • Comanda poate fi  efectuată prin contul de utilizator de pe website ori via email, chat, Whatsapp, cu obligatia de plata in momentul plasarii comenzii, optiunea de plata ramburs nefiind disponibila.
 • Contract – prezentul document  intitulat "Termeni și Condiții", care se consideră încheiat în momentul în care o comandă este confirmată de către vânzător.
 • Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă si plateste pretul, în vederea achiziționării unui bun.
 • Drepturi de Proprietate Intelectuală și Industrială –drepturi de autor, drepturi asupra bazelor de date, proiecte, desene, modele, brevete, elemente de grafică și design, însemne grafice, logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text, conținut multimedia, fotografii, denumirea website-ului, mărci înregistrate în proprietatea societatii  SPONGENASIUM S.R.L., înregistrări ale numelor de domenii, know-how.
 • Utilizator – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică care vizitează website-ul și/sau care se înregistrează pe website prin crearea unui cont de utilizator.
 • Vânzător / www.ludysworld.ro – Magazinul online www.ludysworld.ro, deținut și administrat de către  S.C. SPONGENASIUM S.R.L.
 • Website – domeniul www.ludysworld.ro si subdomeniile acestuia.

Magazinul www.ludysworld.ro nu asigura servicii de livrare a produselor, ci serviciile de livrare sunt asigurate de societatea  FAN Courier Express SRL,o societate înregistrată în mod corespunzător și care funcționează în conformitate cu legile din România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/ 4014/2001, cod de înregistrare fiscală RO13838336, cu sediul social în str. Fabrica de Glucoză, nr. 11 C, mun.București, sector 2, cod poștal 020332   , la cererea noastra.

Prezentul document Termenii și Condiții se va aplica tuturor vânzărilor de produse comercializate de magazinul on-line www.ludysworld.ro, prin intermediul website-ului www.ludysworld.ro, către cumpărători și pot fi modificate de către www.ludysworld.ro, fără notificare prealabilă, ori de câte ori se impune acest aspect,conform normelor legale aplicabile.

Orice  încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau client, de a modifica conținutul www.ludysworld.ro,sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acestea, este considerată fraudă și va face obiectul unei cercetari, la organele competente, împotriva  acelora care au încercat să comită aceste fapte. 

De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea,în orice mod,a funcționării unui sistem informatic, în  mod neautorizat în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul,dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare.

În cazul în care prestatorul consideră că solicitarea serviciilor poate avea un scop imoral sau ilicit, acesta va informa terțele persoane, despre refuzul de a presta serviciile. 

S.C.SPONGENASIUM S.R.L. va putea refuza prestarea serviciilor și în cazul în care un utilizator ce accesează  www.ludysworld.ro abuzează de modul de completare a serviciilor, astfel cum este detaliat și nu urmează instrucțiunile prestatorului cu privire la plasarea unei comenzi.

 

 1. RELAȚIILE CONTRACTUALE DINTRE MAGAZINUL www.ludysworld.ro ȘI CUMPĂRĂTORI
  1. Utilizatorii își pot  exprima intenția de a  achiziționa produse prin  efectuarea unei comenzi.
  2. Prin  plasarea unei comenzi,prin  intermediul website-ului www.ludysworld.ro,cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ( telefon sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile. Contractul dintre www.ludysworld.ro și cumpărători va fi un contract la distanță, fără prezența fizică simultană a  societatii  SPONGENASIUM S.R.L. și a cumpărătorului,cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul de vanzare-cumparare.
  3. Contractul va fi  perfectat in acord cu prezentul document  intitulat "Termeni și Condiții", care este  expus de către vânzător pe website.
  4. Contractul va fi considerat  perfectat, respectand urmatoarele aspecte:
 1. Pentru comenzile efectuate prin contul de utilizator de pe website– în momentul în care vânzătorul confirmă prin intermediul mijloacelor electronice (e-mail) comanda cumpărătorului.
 2. Comanda va cuprinde mențiuni  asupra datelor de livrare și facturare . Vânzătorul  apreciează că o comandă neconfirmată nu duce la incheierea unui contract de vanzare-cumpărare.

Atunci când cumpărătorul  efectueaza o comandă,acesta are obligația de a plăti prețul bunurilor  afișate pe website.

Comanda poate fi anulată în 24 ore de la efectuarea acesteia, prin transmiterea unui e-mail, în acest sens.

Contractul dintre www.ludysworld.ro și cumpărător se încheie în limba română.

Utilizatorul are posibilitatea de a-și crea un cont pe website  divulgand următoarele date: e-mail, nume de utilizator sau datele afișate pe rețelele de socializare.

Pentru aspecte ținând de prelucrarea datelor cu caracter personal,vă rugăm să lecturați  Politica de Confidențialitate. 

Utilizatorul își va asuma obligația de a furniza date corecte, în vederea conceperii contului.

Pentru confirmarea datelor și contului, utilizatorul va fi anunțat la adresa de e-mail  precizată la crearea contului. 

Acest e-mail de confirmare are rolul stopării acțiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane,pentru a crea conturi false. 

Dacă primiți un asemenea mesaj, în condițiile în care nu v-ați înregistrat personal pe website,prin conceperea unui cont, vă rugam să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@ludysworld.ro ,pentru a șterge contul respectiv,în maximum  7 zile lucrătoare. 

Utilizatorii pot  rectifica erorile survenite cu ocazia introducerii datelor prin contul de utilizator. 

Cumpărătorii iau la cunoștință faptul că,după data confirmării comenzii de către vânzător,corectarea erorilor nu mai este realizabilă.

  1. Utilizatorii iși asumă responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității numelui de utilizator și a parolei și își asumă întreaga responsabilitate cu privire la administrarea contului.
  2. Față de faptul că accesul la bunurile oferite prin intermediul website-ului se realizează prin intermediul unui cont activ,așadar pe baza unui nume de utilizator și a unei parole, recomandăm utilizatorilor ca aceste elemente să fie păstrate in siguranță si să nu fie divulgate,în nicio împrejurare.
  3. De asemenea, în vederea asigurării unui nivel  ridicat de securitate,la sfârșitul vizitei pe website,va sugerăm închiderea ferestrei browser-ului în care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” în pagina vizitată.
  4. Website-ul își rezervă dreptul de șterge,fără instiințare prealabilă, conturile și accesul utilizatorilor care încalcă Termenii și Condițiile, care întreprind activități ilegale, calomnioase  sau  care denotă un atac la securitatea și confidențialitatea informațiilor din cadrul Website-ului www.ludysworld.ro
  5. Produsele comercializate pe website pot fi revândute,cu acordul scris, prealabil, al societatii  SPONGENASIUM S.R.L.

 

3.FACTURARE ȘI PLĂȚI

Prețurile produselor din comandă sunt listate pe site.

Prețurile Bunurilor sunt  menționate pe website, conțin TVA. Livrare nu este inclusă în prețul bunurilor, decat in situatia unei promotii oferite de vanzator, altfel, prețul livrării diferă în funcție de volum.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate și în comandă. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate  datele necesare emiterii facturii, în acord cu  legislația în vigoare.

Pentru o comunicare judicioasă a facturii fiscale, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza,ori de câte ori este cazul,datele din contul său de utilizator și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi,pe care le regăsește in contul de utilizator.

Prin trimiterea comenzii,cumpărătorul își exprimă  consimțamantul să primească facturile în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail  precizată în contul său de utilizator.

Plata integrală, prin card de credit/debit, trebuie efectuată pentru toate produsele, online sau prin transfer bancar in cazul unei comenzi personalizate in materie de dimensiuni, culori.

Plata va trebui efectuată în momentul plasării comenzii.

Plata se va putea efectua, utilizand mijloacele de plata online, si în următorul cont bancar, RO36BTRLRONCRT0CF0670201 în contul societatii  SPONGENASIUM S.R.L., deschis la  BANCA TRANSILVANIA.

Plata articolelor ce urmeaza a fi achizitionate se poate realiza astfel: cu un card de credit/debit.

Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. 

Dacă preferați a efectua plata din contul propriu,on-line, livrarea produselor se va efectua dupa intrarea banilor în contul nostru sau dupa primirea dovezii platii,transmise prin e-mail.

Banca emitentă a cardului dumneavoastră poate efectua anumite controale și poate să vă furnizeze relații în legătură cu o comandă plasată. 

Procesatorul de plăți contractat de noi,S.C. NETOPIA PAYMENTS S.R.L.,cu sediul în bulevardul Dimitrie Pompeiu nr 9-9A, Iride Business Park, Cladirea nr. 24, camera4A, et. 4, sector 2, municipiul BUCUREȘTI, Cod Unic de Identificare RO15565496, Nr. Registrul Comertului J40/9170/2003, nu efectuează conversie valutară, toate plățile sunt făcute în LEI, iar asemenea operațiuni sunt efectuate în mod automat de banca emitentă a cardului – dacă aceste operațiuni sunt permise. 

S.C. SPONGENASIUM SRL poate anula comanda efectuată de către client, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri: 

 • Neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului, a tranzacției.
 • Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de S.C. SPONGENASIUM S.R.L.
 • Datele furnizate de către utilizator/client, pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision, cu exceptia comisioanelor percepute de catre banca emitentă a cardului bancar.

Pentru plățile efectuate prin folosirea de  carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure .

Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitații posesorilor de carduri în mediu electronic. 

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. 

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpăraturi on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

 Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.


4.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele listate, spre vanzare, pe website, sunt vândute în baza unei comenzi, astfel încât vânzătorul se obligă să transmită comanda la curier, pentru a expedia bunurile, în sistem de curierat door-to-door, către Cumpărător.

Comenzile sunt procesate in maximum 24 de h de la plasarea comenzii, iar livrarea la adresa clientului este facută intre 10 si 14 zile lucrătoare, de la data plasării comenzii. Termenul livrării poate varia în funcție de volumul de comenzi.

Livrarea va fi realizată, prin intermediul societătii  FAN COURIER  EXPRESS S.R.L., de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-17:00, sambată în intervalul orar 9-14.00, sau la o ora stabilita de comun acord cu beneficiarul.

 În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de procesare a comenzilor se poate extinde.

Dacă produsul  solicitat nu poate fi livrat (cumpărătorul nu răspunde, adresa specificată de cumpărător este  eronată  si alte imprejurări ce pot surveni), cumpărătorul va fi contactat telefonic de către curier si  se va prezenta la adresa precizată. Dacă nu se poate lua contact cu respectivul cumpărător, coletele rămân stocate la  curierul zonal, timp de 5 zile, după care revin la expeditor.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost menționate eronat, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse in mod eronat în baza de date, vânzătorul își  rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Vânzătorul nu răspunde  de situațiile apărute în legatură cu predarea produselor  către cumpărător sau reprezentantului acestuia.

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru  prejudicii de orice fel pe care utilizatorul/cumpărătorul sau oricare terță parte le poate suferi, care rezultă din utilizarea defectuoasa a produselor după livrare.

Vânzătorul  nu va fi răspunzător în cazul în care  partenerii săi de orice fel implicați în executarea comenzii, nesocotesc oricare din obligațiile contractuale.

www.ludysworld.ro nu este răspunzător pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, după cum urmează:

 1. blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
 2. căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
 3. cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
 4. cauze umane: starea de război, starea de asediu, stare de urgență, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare, boli infecțioase (epidemie, pandemie), etc.;
 5. nerespectarea comenzilor de către furnizori și alți terți.

 

ACCEPTAREA PRODUSELOR ȘI TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

 1. Acceptarea va fi făcută de către cumpărător atunci când bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice si specificațiile menționate în comandă.
 2. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la momentul predării bunului, după efectuarea plății din partea cumpărătorului ,livarea avand loc la adresa indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).
 3. În cazul livrării prin intermediul unui curier, acesta este  abilitat de către vânzător să permită cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare. *Deschidere la livrare este o optiune disponibila pentru comenzile cu suma egala sau mai mare de 400 RON.

 

DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT

ȘI RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorii nu  au dreptul să se retragă din contract, din orice motiv și fără o justificare anume, în termen de  14  zile calendaristice,  de la data primirii produsului, intrucat produsul este personalizat si este conceput la cerere, in functie de solicitarea clientului, acesta  avand posibilitatea sa aleaga materialele textile dorite si culoarea lor, nexistand stocuri de produse, acestea nu se pot revinde.

 

RETURNAREA PRODUSELOR ÎN ALTE SITUAȚII

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

 1. Coletele prezintă deteriorări majore;
 2. Produsele au fost livrate / facturate in mod eronat. Livrarea altor produse decât cele comandate trebuie semnalată imediat.. Cumpărătorul poate solicita returnarea produsului pentru înlocuire.
 3. Produsele au defecte de fabricație.

În cazul în care, la desfacerea coletelor,se constata că acestea sunt incomplete, vanzatorul poate accepta  doar reclamatiile facute în scris, prin e-mail,de catre cumparator si realizate obligatoriu în ziua în care cumparatorul a recepționat produsul.

Perioada de garanţie este de de 1 an, iar termenul curge de la data livrării produselor.

Sub sancţiunea decăderii din dreptul de garanţie(aplicata exclusiv defectelor de fabricatie), consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în cel mult 48h. Cumparatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului daca lipsa de conformitate este minora.

Garantia(aplicata exclusiv defectelor de fabricatie), asigura:

a) repararea sau inlocuirea produsului, fara nici un cost suplimentar pentru cumparator;

Nu se poate acorda repararea sau înlocuirea dacă aceste măsuri impun costuri care sunt nerezonabile sau disproportionate pentru societatea SPONGENASIUM SRL.

b) reducerea corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului, in conditiile legii.

 Cumparatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in situatia in care:

1) nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului; 

2) daca producatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila.

Prezenta garantie acoperă orice defecțiune cauzată de un defect de fabricație(de exemplu: fermoare nefuncționale, husa descusuta), nu și deteriorări externe (zgârieturi, loviri, tăieri, dezlipiri, arsuri, orice deteriorari fizice, chimice sau mecanice vizibile la livrare).

Reclamația trebuie însotită de fotografii  si de  o solicitare scrisă adresată vanzatorului, în care cumpărătorul va detalia problemele si ce solicită.

La recepția produsului returnat se întocmește un proces verbal de constatare și se fac fotografii, pentru a putea face dovada diminuării valorii produselor (dacă este cazul). Eligibilitatea returului este hotărâtă de către vânzător, în urma procesului de constatare.

Conditii in care garantia nu se acorda: 

a. Uzura normala a produsului, tinand cont de durata medie de utilizare a acestuia, care include tasarea poliuretanului, intinderea materialului de acoperire, matuirea sau lustruirea materialelor in timp. Acestea nu sunt considerate defecte de fabricatie. 

b. Defectelor cauzate prin orice acțiune chimică sau mecanica, precum: tăiere, ardere, zgâriere husa, sfâșiere husa, decolorare, expunerea produsului sau a unor părţi componente direct la soare sau la o altă sursă puternică de căldură, defectele cauzate în urma contactului cu apa, vopsire, uscare prin centrifugare, calcare cu fierul de calcat.

 c. Aparitia unor defecte, ca urmare a serviciilor de: manipulare, transport, asamblate sau instalate incorect, executate de cumparator sau de terti; 

d. Alte conditii: migrarea culorii de pe un obiect (obiecte de imbracaminte sau marochinarie) care a intrat in contact cu produsul;  ruperea sau zgarierea ca urmare a lovirii/manipularii defectuoase de catre cumparator; defecte aparute ca urmare a umiditatii, curatarii cu produse de curatare neadecvate, conditiilor improprii de utilizare a produselor, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat, testat si fabricat; defecte care apar ca urmare a conditiilor improprii de depozitare la cumparator; 

e. în cazul în care pe produs au fost depozitate alte obiecte cu greutate mult mai mare.

f. în cazul în care nu au fost respectate şi aplicate întocmai instrucţiunile de folosire şi întreţinere;

g.daca materialul de acoperire al acestuia prezinta urme de murdarie, par de la animalele de companie si va prezenta mirosuri deranjante sau urme de mucegai sau diverse pete, materialul a fost agatat, zgariat, ciupit, taiat, ars.

Returnarea se efectueaza cu instiintarea, prin e-mail, a vanzatorului.

Returnarea produsului se va realiza la expeditor, prin serviciul de curierat agreat de noi.

In cazul acceptării returnarii produsului, din cauza unor defecte de fabricatie, restituirea  pretului se va face în termen de maxim 14 zile calendaristice, de la data anunțării deciziei de returnare, cu dovada returnării produsului, prețul va fi remis în contul bancar oferit de către client, în formularul de returnare.

În cazul achizițiilor făcute în rate cu unul din cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, rambursarea banilor se va face exclusiv pe cardul cu care s-a efectuat achiziţia în rate a produselor.

Menţionăm că, în cazul în care suma este returnată în contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu întarziere, care poate varia în funcţie de bancă .

Suma înapoiată  va fi reprezentată de prețul plătit inițial.

Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factura de achiziţie.

Cumpărătorul are obligaţia să manipuleze, să transporte, să dezambaleze, să depoziteze, să conserve, să pună în funcţiune şi să utilizeze produsele în conformitate cu prescripţiile date de  vanzator.

In caz contrar, garantia se pierde.

Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

 • Returul produsului, in cazul defectiunilor de fabricatie, nu este plătit de dumneavoastra. Returul produsului trebuie realizat de   societatea de curierat  agreată de noi.
 •  Produsele pe care le returnati trebuie sa fie în aceeasi stare în care le-ați primit.
 • Nu acceptăm produse asupra carora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzură sau folosire excesivă, zgarieturii, lovituri, produsele carora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale inacte, și factura fiscală.

Materialele sunt urmatoarele: stofă de tapiterie și catifea tapițerie, compoziție 100% polyester(OEKO-TEX Standard 100), spălarea se efectueaza  la 30 de grade, produsul nu se calcă, produsul nu se usucă prin centrifugare, în procesul de spălare nu se folosesc inalbitori.

Materialele sunt utilizate pentru confectionare unor huse cu fermoar. Aceste huse sunt umplute cu spuma poliuretanica(burete de saltele) non toxică, cu densitatea de medie  de 25 kg/mc.

 

 

7.OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

www.ludysworld.ro se obligă să afișeze pe website următoarele informații:

 1. Principalele trăsături ale produselor.
 2. Prețurile produselor, cu precizarea scutirii, includerii sau neincluderii taxei pe valoarea adăugată, precum și a cuantumului acesteia.
 3. Costurile de livrare și toate costurile suplimentare de transport, taxele poștale sau de orice altă natură,etc.
 4. Modalitățile de plată, livrare, executare, data până la care www.ludysworld.ro se angajează să livreze bunurile, în cazul în care diferă de cele menționate în prezentul document Termeni și Condiții.
 5. Existența unei garanții legale privind conformitatea produselor și orice alte informații care vor fi prevăzute de dispozițiile legale relevante.

 

 

8.DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Denumirile comerciale, mărcile, drepturile de autor şi orice alte alte drepturi de proprietate intelectuală înregistrate sau în curs de înregistrare referitoare la serviciile deținute sau utilizate sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a S.C.SPONGEASIUM S.R.L. sau după caz, a licenţiatorilor sai. 

Clientul sau utilizatorul nu va avea niciun drept și nicio pretenţie cu privire la acestea. 

Utilizatorul www.ludysworld.ro sau  clientul nu va acţiona în niciun fel care ar putea aduce atingere drepturilor prevăzute mai sus. 

Utilizatorul sau  clientul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale sau non comerciale, numai în cazul în care acestea nu contravin prezentului contract.

Toate informațiile disponibile pe  site (imagini, text, logo-uri, simboluri și alte elemente similare) care pot fi vizualizate sau accesate în orice mod prin utilizarea unui echipament electronic, conținutul e-mailurilor trimise utilizatorului de către prestator, orice informaţie comunicată  clientului sau utilizatorului site-ului (date referitoare la prestator, activitatea acestuia și alte elemente similare), prin orice mijloc, de către un reprezentant al prestatorului sunt și rămân proprietatea exclusivă a prestatorului  S.C.SPONGENASIUM S.R.L.

Prestatorul  S.C. SPONGENASIUM S.R.L. va deține, în mod exclusiv, toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv, dar fără a se limita la drepturi de autor, drepturi asupra mărcilor, drepturi de design industrial) asupra serviciilor, precum și toate drepturile (inclusiv, fără a se limita la dreptul de a folosi, modifica, dezvălui sau publica) asupra ideilor, conceptelor, know-how-ului, metodelor, soluțiilor, tehnicilor, proceselor și aptitudinilor și adaptările serviciilor, pe toată durata desfășurării activității sale. 

Clienți și utilizatorii iau la cunoștință și acceptă că prin prestarea serviciilor nu are loc niciun transfer al niciunui drept de proprietate intelectuală sau industrială cu privire la ideile, denumirile, design-ul, mărcile, conceptele, know-how-ul, metodele, soluțiile, tehnicile, scripturi-le, codurile, procesele, aptitudinile și adaptările conținute de serviciile prestate. 

Toate drepturile de autor asupra materialelor deținute aparțin S.C.SPONGENASIUM S.R.L.

9.Limitarea răspunderii 

www.ludysworld.ro nu răspunde pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientului sau oricărui terț, ca urmare a îndeplinirii de către parteneri  a oricăreia din obligațiile sale,conform comenzii, și nici pentru daune care rezultă din predarea necorespunzătoare a serviciilor prestate. 

www.ludysworld.ro  nu va răspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfuncționalități tehnice ale site-ului(spre exemplu, imposibilitatea accesării oricărui link de pe site, precum și alte defecțiuni ce pot apărea). 

www.ludysworld.ro a luat toate măsurile adecvate pentru a se asigura că informațiile disponibile pe site sunt corecte și fără erori. 

Totodată,  S.C.SPONGENASIUM SRL  este exonerată de orice răspundere privind orice daune ce ar putea rezulta din utilizarea informațiilor de la terțe părți .

Răspunderea pentru furnizarea produselor și serviciilor de pe site este limitată la obligațiile impuse de normele legale aplicabile. 

www.ludysworld.ro a luat toate măsurile adecvate pentru a preveni frauda informatică și pentru a se asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță, conform standardelor internaționale. 

Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul în care va exista un  abuz al serverelor noastre securizate, sau cele ale terților.

 

10.Publicitate. 

Clientul sau utilizatorul platformei îşi poate exprima consimţământul pentru a primi comunicări comerciale prin poşta electronică, permiţând prestatorului S.C.SPONGENASIUM S.R.L. transmiterea lor, prin bifarea opţiunii specifice pe site. 

Clientul/utilizatorul poate oricând să revoce consimţământul privind astfel de comunicări comerciale prin: 

 • transmiterea unei solicitări, în scris, prestatorului, la adresa de e-mail din secţiunea „Contact” de pe site; în acest caz, revocarea va produce efecte în cel mult 48 (patruzeci și opt) de ore, de la inițierea procedurii; 
 • renunțarea la primirea newslettere-lor, în orice moment, prin accesarea link-ului dedicat care se regăsește în cuprinsul oricărui newsletter;

 

 Prezenta procedură va fi menţionată în toate comunicările cu caracter comercial transmise de S.C. SPONGENASIUM S.R.L. utilizatorilor site-ului sau clienților.

Newsletterele S.C.SPONGENASIUM S.R.L.  sunt transmise de către societatea prestatoare, prin propriile mijloace. 

Renunțarea clientului/utilizatorului, la primirea Newslettere-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru restul termenilor și condițiilor privind serviciile efectuate de  S.C. SPONGENASIUM S.R.L.

 

11.Notificări.

Termenii și condițiile, împreună cu formularul de comandă, reprezintă întregul contract dintre părți și prevalează asupra oricăror înțelegeri anterioare dintre părți.

 Beneficiarul/clientul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului contract să aibă loc prin intermediul poștei electronice, la adresa comunicată de acesta pe www.ludysworld.ro, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea prestatorului privind trimiterea comunicării. 

Prestatorul   S.C. SPONGENASIUM S.R.L. are dreptul să folosească și alte metode de transmitere a comunicărilor sale către acesta. 

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul contract se vor efectua la următoarele adrese:

 • Pentru UTILIZATOR/CLIENT – la adresa de e-mail menționată  prin intermediul site-ului; 
 • Pentru prestator – S.C.SPONGENASIUM S.R.L. la următoarea adresă electronică: contact@ludysworld.ro.

 

 12. Sesizări si reclamații.

Pentru sesizări sau reclamații, clientul are  posibilitatea de a transmite un e-mail, la adresa de e-mail menționata în secțiunea “CONTACT”. 

Clientul poate formula reclamaţii cu privire la comenzi, care vor fi trimise pe adresa de e-mail menţionată în secţiunea „Contact”, de pe site. Sesizările astfel recepţionate vor fi soluționate de prestatorul  S.C. SPONGENASIUM S.R.L., în 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

13.Revizuiri ale termenilor și condițiilor.

 www.ludysworld.ro îşi rezervă dreptul să modifice oricând termenii și condițiile, iar forma actualizată a acestora va putea fi accesată de către utilizator, pe site, în secțiunea ”Termeni și condiții”. 

Vom decide care este maniera optimă de notificare a utilizatorilor.

Efectuarea unei comenzi a serviciilor, prin intermediul  web site-ului www.ludysworld.ro implică acceptarea expresă de către orice client a tuturor Termenilor şi Condiţiilor, precum şi a Politicii de Confidenţialitate. 

Termenii si Condițiile se completeaza cu celelalte politice expuse pe site.

Persoanele care doresc să beneficieze de serviciile oferite prin intermediul  site-ului www.ludysworld.ro se obligă să citească ofertele afișate pe site, si procedurile expuse, are completeză prezenții termeni și condiții, acestea fiind obligatorii.

14.Legislație aplicabilă 

Prezentul contract este supus legii române. 

Societatea și clientul beneficiar vor încerca să rezolve pe cale amiabilă orice dispute sau neînțelegeri care ar putea să apară.

În măsura în care soluționarea amiabilă nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente conform legii. 

S.C. SPONGENASIUM S.R.L.se poate adresa instanțelor de judecată, dacă este prejudiciat în vreun fel de către un client sau de către terțe persoane.